Vergroot uw kansen!

Kleine bedrijven, ZZP-ers en startups krijgen van ons intensieve begeleiding. Als wij deelnemen in uw bedrijf, dan krijgt uw bedrijf daarnaast toegang tot een netwerk van zeer succesvolle ondernemers. Samen willen wij graag uw mentor en zakenpartner zijn!

Waarom vergroten wij uw kansen?
Wij geloven in ondernemerschap en denken dat ondernemerschap zou moeten leiden tot de start van nieuwe bedrijven. Wij spreken uit ervaring: De mensen achter Prosperbiz zijn allemaal zelf serie ondernemers. Daarnaast bestaat de raad van advies van Prosperbiz uit een aantal zeer succesvolle ondernemers die alle valkuilen kennen en altijd op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden. Het is onze overtuiging dat de groei van de Nederlandse economie afhankelijk is van haar ondernemers. Ondernemers kijken namelijk anders naar zaken dan anderen. Daarnaast zijn ondernemers vaak heel eigenwijs, zelf lerend en geven niet snel op! Dit helpt hen om dingen beter te doen en kansen te benutten die anderen, om wat voor reden dan ook, laten liggen.

Wat wij u kunnen bieden.
Wij zijn mentorschap gedreven, maar ook uiterst praktisch. Dit wil zeggen dat wij u bijstaan met raad, maar ook met daad. Onze waarde ligt in de kwaliteit van ons netwerk en de uitgebreide bedrijfskundige kennis die wij kunnen leveren. Bekijk onze diensten pagina om een indruk te krijgen waarmee wij u kunnen helpen.