Bedrijfskundige vragen

Bent u een echte vakman of vakvrouw, maar heeft u weinig ervaring met bedrijfskundige zaken, de boekhouding of documentatie voor uw bedrijf? Wij kunnen u helpen!

Bedrijfskundige vragen, wat zijn dat precies?
Bedrijfskundige vragen zijn vragen die gaan over de organisatie en marktomgeving van uw bedrijf. Bedrijfskunde is een breed vakgebied en bestaat uit vele disciplines zoals onder andere: bedrijfseconomie, commerciële economie, psychologie, sociologie en recht. Bedrijfskundigen houden zich voornamelijk bezig met de inkoop, verkoop, marketing, kwaliteitsbehoud, ondernemingsfinanciering, management van bedrijfsprocessen, personeelszaken, strategie, maar ook bedrijfsrecht, arbeidsrecht, psychologie en diverse technische processen. Doordat bedrijfskundigen een holistische benadering hebben van alle aspecten van een onderneming, zijn zij doorgaans in staat om meer uit ondernemingen te halen. Om opgeleid te worden tot bedrijfskundige, moet u echter een bachelorfase hebben afgerond aan een geaccrediteerde hogeschool of universiteit en daarna een masterfase van bedrijfswetenschappen hebben afgerond aan een geaccrediteerde universiteit.

Wat kan Prosperbiz voor mij betekenen?
Het Prosperbiz team bestaat uit academisch opgeleide bedrijfskundigen die zelf ook ondernemer zijn en dus vanuit theoretische achtergrond maar ook vanuit eigen praktijkervaring als ondernemer u kunnen helpen met het geven van antwoorden op alle denkbare bedrijfskundige vragen die u maar heeft. Bijvoorbeeld: heeft u een nieuwe klant geworven, maar weet u niet hoe u een contract moet opstellen om de afspraken met uw klant vast te leggen? Moet u van uw boekhouder een kasboek bijhouden, maar weet u niet hoe u een kasboek kunt maken of bijhouden? Heeft u de indruk dat u steeds harder werkt, maar dat u er niet meer op gaat verdienen en wilt u weten wat u daaraan kunt doen? Wilt u meer verkopen, maar heeft u geen idee hoe? Wilt u de kwaliteit van uw dienstverlening verhogen, maar weet u niet hoe? Twijfelt u over het aannemen van uw eerste personeelslid en bent u opzoek naar praktisch advies? Met al dit soort en daarnaast nog vele andere vragen kunnen wij u helpen!Contact opnemen