Uitbouwen en verkopen

Als het idee helder is en verbeteringen zijn toegepast, dan is het zaak om uw product of dienst op kleine schaal zich te laten bewijzen. Sommigen hebben al een bèta versie van een product of een pilot gedraaid met hun dienstverlening.

Hoe dan ook is het zaak om uw product gereed te krijgen en uw eerste klanten daaraan bloot te stellen, zodat u direct vroege feedback krijgt van de klant. Mede dankzij de feedback van de klant, kunnen wij uw product of dienst aanpassen, zodat het nog beter aansluit op de wensen van uw doelgroep. Door pilot te organiseren, wordt het product en diverse bedrijfsprocessen getest en wordt getest of de klant het product of de dienst wel goed begrijpen en kunnen gebruiken.

Wij geloven sterk in het ontwikkelen van een product of dienst op basis van feedback van pilot klanten. Het uitbouwen en verkopen met deze methode heeft namelijk twee voordelen. Ten eerste leert u veel meer van uw klanten en kunnen zij u veel beter vertellen wat zij willen dan wanneer u zelf alles moet verzinnen. Ten tweede kunt u al een positieve cashflow genereren terwijl u bezig bent met het uitbouwen van uw product of dienst. Dit komt de winstgevendheid en geloofwaardigheid van uw onderneming en product alleen maar ten goede.Contact opnemen