Ja, wij leveren al onze diensten tegen betaling van een uurtarief of tegen betaling op basis van een vaste projectprijs. Zie onze tarieven pagina voor een actueel overzicht van de tarieven. Als Prosperbiz echter deelneemt in uw onderneming, dan krijgt u een aanzienlijke korting op onze tarieven. Zo kunt u, zolang wij deelnemen in uw bedrijf, tot wel 90% korting krijgen op onze uurtarieven.

Ja, ook als u ZZP-er bent is het mogelijk om Prosperbiz te laten deelnemen in uw onderneming. Wij stellen echter wel de vereiste dat u uw eenmanszaak gaat omzetten naar een Besloten Vennootschap ofwel BV. Een BV heeft voor u een extra voordeel, namelijk: uw privé vermogen blijft, mits u behoorlijk bestuur heeft uitgevoerd, bij een faillissement buitenschot. Bij de omzetting naar een BV zullen wij u uiteraard van A tot Z begeleiden.

Nee, Prosperbiz accepteert niet zondermeer deelneming in elke onderneming. Na uw aanmelding voeren wij eerst een bedrijfskundige analyse uit. Daarbij gaan wij op zoek naar groeimogelijkheden van uw bedrijf en de rol die wij daarbij kunnen vervullen. Enkel en alleen wanneer wij ervan overtuigd zijn dat wij iets kunnen toevoegen aan uw bedrijf en iedereen profijt heeft bij onze deelname, zullen wij een voorstel voor samenwerking uitbrengen.

Ja, uiteraard kunt u met Prosperbiz een vrijblijvend gesprek aangaan. Met een vrijblijvend gesprek kunt u geheel onverplicht kennis maken met ons en wij met u. Zo kunnen wij samen met u over uw bedrijf van gedachten wisselen en eventueel belangrijke vragen beantwoorden. Deze intake is geheel gratis, het kost u dus niets. Het is vervolgens aan u om te besluiten of u na onze kennismaking verder wilt oriënteren naar samenwerkingsmogelijkheden.

Ja, naast de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek, waarbij u gratis advies kunt inwinnen, hebben wij op onze website ook een uitgebreid overzicht van tips en praktische voorbeelden op bedrijfskundig gebied. Zo hebben wij diverse gratis tips beschreven op het gebied van: oprichting, marketing, sales, financiering, formaliteiten en visie. U kunt onze gratis tips en onze meest gebruikte quotes vinden op onze blog pagina.

Ja, Prosperbiz levert naast advies diensten ook management diensten. Zo kunt u ons inschakelen om uw onderneming kosten effectief in te richten zodat uw kosten drastisch zullen verlagen, of u kunt ons inzetten om een project te managen. Ook kunt u ons inschakelen voor het voeren van ad interim management, bijvoorbeeld wanneer u een reorganisatie wilt doorvoeren of een van uw managers tijdelijk het dienstverband niet kan vervullen.