Ivan weet goed zijn projecten te beheersen en uit te zetten. Hij communiceert helder over de werkzaamheden en is altijd bereid om te helpen.

Andreas Mensert (Adviseur bij Grontmij)

Door zijn bedrijfskundige achtergrond is Alexander een expert in het produceren van inzichtelijke rapportages en visiedocumenten, op dit vlak heb ik van hem in relatief korte tijd veel mogen leren! Hiernaast is zijn discipline, accuratesse en doorzettingsvermogen bewonderenswaardig. Met zijn gevoel voor humor en zijn sociale persoonlijkheid is Alexander naast professioneel ook een fijn persoon om mee samen te werken.

Pieter de Bel (Territory Account Manager bij Adobe)

Ivan communiceert zowel intern als extern zeer duidelijk, legt afspraken goed vast en zorgt ervoor dat deze ook nageleefd worden. Werkzaamheden worden zorgvuldig en efficiënt uitgelegd, zodat het hele projectteam weet wat er in welk tijdsbestek gedaan moet worden.

Arno van der Aa (Engineer bij Grontmij)

Ik heb meerdere projecten uitgevoerd met Alexander. Bij hem weet je wat je aan hem hebt, hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Zijn directe en heldere manier van communiceren werkt prettig en snel. Daarnaast kan zijn kennis van zaken een verhelderen licht brengen. Kortom, werken met Alexander is een aanrader.

Marnix Landkroon (Service Manager bij Pentair Water)

Alexander is zeer gemotiveerd. Hij is een intelligent en hardwerkende persoon met een streven naar perfecte resultaten.

Iryna Pylypovych (Planning coördinator bij Philips Heathcare)